Finess Bielzenzwart

Zwart beschermingsmiddel. Geschikt voor bielzen en rolborders, kan over met carbolineum behandelde oppervlakten worden aangebracht. Is bijzonder bestand tegen water, alkali en zuur. Daardoor ook uitstekend geschikt voor  bescherming van beton, zoals silo's e.d. Brandt niet op de huid en planten. Voor objecten onder het maaiveld is Finess Zwarte Teer beter geschikt.

  • Waterafstotend 
  • Goed dekkend, mat
  • Voor buiten 

Meer details

€ 11,25 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Verwerking
Voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden. In 1 of 2 dunne lagen aanbrengen met kwast, bokkenpoot of roller. Minder geschikt voor oppervlakken waarop men zit of loopt. Doordat bielzenzwart bitumen bevat, is dit niet overschilderbaar.

Verdunning
Gebruiksklaar

Verbruik
Sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak. Droogtijd bij 23°C.: stofdroog na ca. 4-6 uur. De eventuele tweede laag na 24 uur aanbrengen.

Systeem opbouw
Voorbehandeling
Ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammonia. Goed laten drogen, licht schuren en stofvrij maken.

Technische gegevens
Verdunning: Gebruiksklaar
Gevarenklasse: Zie veiligheidsblad (MSDS)
Reinigen gereedschap: Het beste kunt u wegwerpkwasten gebruiken.
Opslag: Minimaal 12 maanden in goed gesloten originele verpakking op droge, koele en vorstvrije plaats.

Algemeen
Niet verwerken beneden de 10°C, in de felle zon en bij kans op regen of mist. Na gebruik blik goed sluiten en vorstvrij bewaren op een koele plaats. Bij het schuren, afkrabben etc. van verflagen kunnen schadelijke deeltjes vrijkomen. Werk in een goed geventileerde ruimte en gebruik indien nodig de juiste beschermingsmiddelen.

Waarschuwing
Gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden. Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten.

Restanten
Deze stof en de verpakking naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen.