Overzicht van producten van fabrikant Veveo

Veveo

Veveo verf is kwaliteits verf. Gemaakt voor de professional maar ook bij ons beschikbaar voor de consument. Veveo heeft zijn producten onderverdeeld in Muurverven, Lakverfsystemen, Transparante lakken, Metaalverven, Vloercoating, Houtreparatie en verdunning. 

Veveo Aqua Titanium voor binnen en buiten 

Aqua Titanium verven van Veveo op waterbasis. Deze lakken doen niet onder voor oplosmiddelhoudende lakken. De de Veveo Aqua Titanium lijn heeft door de speciale formule een lange open tijd, een prima vloeiing en ook nog eens een uitstekende dekking. Verkrijgbaar in een matte, een zijdeglans en een hoogglans lak. Als grondverf maakt de Aqua Titanium Primer het systeem compleet.Veveo Rain Guard Systeem, bijzondere verf voor buiten, 

Veveo Rain Guard is hét verfsysteem voor buiten. Een regenbui is hier nooit ver weg. Met Rain Guard Hoogglans, Zijdeglans en Primer is al je schilderwerk binnen twee uur regenvast. Dus ook al is het niet de hele dag droog met buienradar en Rain Guard weet je precies waar je aan toe bent. Als schilder heb je zo meer werkbare uren op een dag en verminderen de faalkosten.  Door een combinatie van technologie voor meerlaagse filmvorming en een zeer snelle droging en doordroging wordt de regenbestendigheid verkregen. Rain Guard Primer kunt u na vier uur overschilderen. Zo kunt u meerdere lagen op 1 dag schilderen.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.