Kleur kiezen

De meeste producten kunnen wij voor u op kleur maken. Weet u al welk kleurnummer u wilt dan kunt u het kleurnummer en eventueel de naam van de kleurwaaier of het merk invoeren. Heeft u nog geen kleurnummer in gedachten dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleurwaaiers met bijbehorende kleuren. U kiest als eerste een kleurwaaier en kunt daarna door de kleuren van de betreffende kleurwaaier heen scrollen. Zit uw kleur erbij, klik deze dan aan en de kleur wordt op een groter vlak getoond. Houd er rekening mee dat kleuren kunnen afwijken door de kleurinstellingen van uw computer. Wij adviseren de kleuren ook met betreffende kleurenwaaier te bekijken.

Na het kiezen van de kleur moet u soms ook nog de keuze maken voor donkere of lichte kleuren. Een lichte kleur wordt namelijk vanuit een andere basis gemaakt dan een donkere kleur. Weet u niet zeker of u een donkere of lichte kleur hebt gekozen, geen probleem wij kijken uw order altijd nog na. Vooral bij muurverven zit er een prijsverschil in de lichte of donkere kleuren, hebt u de verkeerde gekozen dan nemen we contact met u op. Indien u voor donkere kleuren hebt gekozen en het kleurnummer blijkt toch onder de lichte kleuren te vallen dan krijgt u het teveel betaalde teruggestort en andersom zullen we u vragen het tekort bij te betalen.

Kunt u de gewenste kleur niet vinden in onze kleurenwaaiers dan kunt u ook eens kijken op kleurenwaaier.net. Vrijwel alle gangbare kleurenwaaiers worden hier getoond.