Levering

Verzending van uw bestelling

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL of een andere vervoerder. Bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst en betaald worden dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen hebt u het dan de volgende dag in huis. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dit staat vermeld bij het artikel. Indien een artikel onverhoopt toch niet op voorraad is wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen en kunt u de bestelling (indien gewenst) nog annuleren. Het betaalde bedrag wordt dan meestal nog dezelfde dag aan u overgemaakt (het kan enkele dagen duren voordat het bij u op de rekening staat).

Hebt u vragen over uw levering dan kunt u contact opnemen via info@verfsuper.nl of via het contact formulier.

Retour

Zichttermijn & retourregels

U hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, uw artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Verfblikken en emmers dienen wel gesloten te blijven. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door u of door een derde (bijv. uw buren) in ontvangst is genomen. Uitgesloten voor retouren zijn op kleur gemaakte verven, deze kunnen wij helaas niet retour nemen. Ook RAL kleuren worden op kleur gemaakt en kunnen niet retour gestuurd worden.

Hoe kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht?
Al onze producten worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers naar u verzonden. Het retouradres is daarom het adres van een van onze leveranciers. U kunt een bericht sturen via het contactformulier met daarin uw NAW gegevens en het ordernummer zodat wij kunnen zien van welke leverancier uw artikelen afkomstig zijn. Wij zullen binnen 1 a 2 dagen u een retouradres toezenden. Zodra de retour door ons verwerkt is ontvangt u van ons een credit-factuur per mail. Nadat u deze credit-factuur hebt ontvangen wordt het bedrag binnen 5 werkdagen terug gestort op uw rekening. In het geval van een Afterpay factuur, wordt deze verwijderd dan wel aangepast.

RETOURKOSTEN
De verzendkosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor eigen rekening tenzij een van de onderstaande redenen van toepassing zijn:

  • Foutieve levering
  • Het product is kapot bij aankomst (garantie). 
  • Defect

In geval van Foutieve levering, kapot bij aankomst of defect kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Indien mogelijk ontvangen we graag foto's van de eventuele schade of verkeerd geleverde producten. We ontvangen ook graag een foto van het verzendlabel wat op het pakket geplakt is. U kunt ons bereiken op 06 48 944 350 of via info@verfsuper.nl.