Den Braven Mixed Finisher Bekijk groter

Den Braven Mixed Finisher Spray 500ml

001093

Neutraal universeel hulpmiddel voor het afmessen van kitvoegen. Zwaluw Finisher is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Meer details

€ 12,50 incl. BTW

Meer informatie

Additief voor het afwerken van voegkit
Zwaluw Finisher is een neutraal universeel hulpmiddel voor het afmessen van kitvoegen. Zwaluw Finisher is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar. Na gebruik van Zwaluw Finisher wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten van Zwaluw Finisher kunnen een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en het hechtvermogen van verf.

Toepassingsgebieden
Zwaluw Finisher wordt gebruikt voor het nat afmessen van kitvoegen. Verdun de Finisher tot een oplossing van 1 tot 3% in water (1-3 delen Finisher op 100 delen water). Na het aanbrengen van de kit worden het oppervlak van de voeg en de aanliggende oppervlakken bevochtigd met verdunde Finisher met behulp van een kwast of spray . Daarna wordt de voeg afgewerkt met een spatel, plamuurmes of PVC-buis. Nadat de voeg is gladgestreken, kan men deze afwerken met een met verdunde Finisher bevochtigde vinger.