Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 69,00

  Een universeel toepasbare, matte muurverf voor binnen en buiten.Stapelkorting!* 2 stuks 2 euro korting per stuk 5 stuks 4 euro korting per stuk 10 stuks 7 euro korting per stuk 20 stuks 10 euro korting per stuk*De korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen. 

  € 69,00
 • € 167,35

  Hechtgrond voor binnen en buiten. Is zeer goed te gebruiken voor het verminderen en neutraliseren van de zuiging bij sterk zuigende en poreuze ondergronden en als hechtingsverbeteraar voor stevige, gladde, zwak absorberende ondergronden.

  € 167,35
 • € 99,95

  Hoogwaardige kwaliteit, oplosmiddel-, weekmaker- en emissievrije gesiliconiseerde spanningsarme muurverf voor binnen.Buitengewoon hoge dekkrachtZonder aanzetten te verwerkenZeer lange open tijdSpatvrij te verwerkenDroogt reflectie- en aanzetvrij opIs onzichtbaar bij te werken en is bij uitstek geschikt voor problematische ondergrondenAirless...

  € 99,95
 • € 240,00

  Uitstekend dekkende verf voor snel herstelwerk speciaal voor het isoleren van nicotine-, roet-, olie-, vet- en watervlekken binnen. De excellente isolerende werking van RELIUS Isolata W wordt bij voorkeur toegepast voor renovatiewerk in hotels, restaurants, pensions, kantines, scholen, kleuterscholen, kantoren, keukens enz. als er een reukneutrale verf op...

  € 240,00
 • € 11,35

  Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Blekend, diep indringend en sterk reinigend. Voor binnen en buiten op alle steen - en gipsachtige ondergronden. 

  € 11,35
Toont 1 - 5 van de 5 items