Overzicht van producten van fabrikant Lucite

Lucite Anstrichsysteme

Langdurige bescherming en efficiënte verwerking met de modernste materiaaltechnologie. Achter de naam LUCITE® staat niet alleen  de bekende LUCITE® Housepaint, maar een compleet programma van verven met actieve werking tegen vervuiling en vergroening van de gevel, veroorzaakt door het weer en het milieu.


Binnenverven

Het muurvervenprogramma voor het hoogste wooncomfort. De LUCITE®  Inside-Wandverven kunnen zonder problemen ook in sensibele ruimten gebruikt worden. Alle kwaliteiten zijn emissie-arm, vrij van oplosmiddelen en zeer waterdampdoorlaatbaar. Goed voor een evenwichtig kamerklimaat.


Dakverf

Nieuwe glans voor oude daken met LUCITE® Roofcoat en aanvullende producten, de snelle en prijsgunstige renovatieoplossing.


LUCITE® paint Systems

Compleet laksysteem voor gezonder wonen. Volledig nieuwe hybride bindmiddeltechnologie Het hybride-systeem combineert de positieve eigenschappen van oplosmiddelhoudende systemen met die van watergedragen lakken. Als resultaat zijn de nieuwe kwaliteiten op hetzelfde niveau als de oplosmiddelhoudende producten.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.